Italien tillåter ecigarette på offentliga platser

Även om Frankrike fortfarande undrar om att förbjuda e-cigs och SUB OHM, Coils, SUB OHM COILS, Aspire Coils, Athena Coils, Eleaf Coils, FreeMax Coils, GeekVape Coils, Horizontech Coils på offentliga platser eller inte, har Italien just vänt detta beslut, särskilt tack vare den framstående italienska onkologen Umberto Veronesi som försvarade produkten.

Backtracking och nästan full tillstånd

Italien hade faktiskt förbjudit e-cigaretter på offentliga platser som en säkerhetsåtgärd, men detta beslut verkade absurt för många specialister. Umberto Veronesi, som försvarar e-cigaretten för att sluta röka, trodde att det inte var ett tecken på en ” blind “stat vilket du kan läsa om Klicka här, se mera, se här, Vape.

Nu, på andra sidan Alperna, är e-cigaretten tillåten på kontor, lokaler men också på bussar. Det enda undantaget är det fortsatta förbudet mot användningen av denna produkt i skolans Höljen.

Italien tillät också varumärken och företag att annonsera i alla dess former, inklusive på tv, i riktning mot en växande marknad som hade lidit av födseln.

Italien har faktiskt valt att beskatta den elektroniska cigaretten på samma nivå som tobak, vilket gör priserna mycket högre än i Frankrike. Med detta tillstånd av konsumtion på offentliga platser kan situationen förändras.