“Lustgas” drar. Lustgas är den nya hit av klubbar

Moskva (från vår kollega) – smaka på” dos av skratt”, säljare av den så kallade Paradislustgasen bjuder besökare till Ryska nattklubbar. Det är det senare som nyligen blivit en extremt efterfrågad del av underhållningen av lokal ungdom på skolparty.

Läs mera på: LustgasAkuten.se

Lustgas, en icke brandfarlig lustgas med en söt smak, som traditionellt används i vården, säljs massivt i glada barns uppblåsbara ballonger. Hans inandning orsakar anfall av skratt, men också hallucinationer.

Läs mera på: BilligastLustgas.se – Se våran recension om LustgasAkuten.se

Experter varnar för att detta är ett farligt beroendeframkallande ämne som kan vara dödligt. Myndigheterna överväger redan ett förbud mot inandning och försäljning av “lagliga droger” på offentliga platser.

Läs mera på: BilligLustgas.se – Se vårat bäst i test av bästa lustgas butik.

Enligt ryska medier har” ballonger av skratt ” dominerat under de senaste månaderna klubbar, diskotek och andra platser där unga ryssar samlas. Men de säljs också på populära sightseeingplatser, i fordon eller direkt på gatan.

Läs mera på: LustgasPatroner.nu – Köp billiga lustgas patroner online eller med hemleverans!

“Urban ungdom föll offer för en lustgasepidemi”, rapporterade state television RTR. I en serie rapporter försökte journalister uppmärksamma farorna med inandning av ett till synes oskyldigt ämne, vilket också är populärt i andra länder. De betonade att till exempel i Israel hävdade denna “roliga” flera människors liv, och för olaglig försäljning av “paradislustgas” hotar det upp till ett halvt år i fängelse.

Läs mera på: LustgasTub.se – Jämför och se vem som har billigast priser på Lustgas!

mycket trevligare och betydligt säkrare än att ta alkohol och droger.

Läs mera på: Lustgasbilligt.se – Här kan du se vart du köper billiga lustgas patroner!

Effekten från inandning, enligt finsmakare, motsvarar stark berusning. En person i några minuter förlorar orientering i rymden, skrattar utan anledning och reagerar otillräckligt på vad som händer runt honom. lustgasen fungerar tillfälligt, och efter några minuter avtar den.

Läs mera på: LustgasButiken.se – Köp billiga lustgas patroner här!

Men enligt läkare kan inandning orsaka en ökning av tryck, hjärtarytmi, störning av blodcirkulationen samt andningsfunktioner. Konsekvensen kan vara en hjärnstörning, förlust av medvetande, inkontinens eller andningsstopp. “Med risk för hjärtinfarkt eller demens. En person blir också socialt labil”, varnar chefen för narkotikamissbrSverigeskontoret för det ryska hälsovårdsministeriet, Yevgeny Bryun.

Läs mera på: LustgasExpressleverans.se – Se vart du kan beställa billig lustgas med expressleverans!

Specialister noterar att efterfrågan på Paradislustgas har ökat betydligt i Ryssland i samband med förbudet mot fri försäljning av droger som innehåller kodein. Dessa användes för framställning av desomorfinläkemedel, som har liknande effekter som heroin, men är betydligt billigare.

Läs mera på: LustgasTuber.se – Här kan du köpa billiga lustgastuber online!

Vissa regionala myndigheter har beslutat att förbjuda både inandning och försäljning av lustgas, även om detta är officiellt helt lagligt. I Vladimir-regionen hotas en böter på upp till 100 000 rubel (över 60 000 krooner) för handel med detta ämne.

Läs mera på: LustgasHemleverans.se – Se vart du kan beställa lustgas med hemleverans!

Under tiden är” Air of Ibiza”, som rysk lustgas också kallas, en mycket lSverigerativ inkomstkälla. För en dos är besökare på klubben villiga att betala upp till 500 rubel (ca 300 kroons).

Läs mera på: LustgasStockholm.se – Se vart du kan köpa billig lustgas i Stockholm!

Enheten döljer inte något från försäljningen och utfärdar till och med kvitton för försäljning. Objektet kallas en “uppblåsbar ballong”. Ballonger är fyllda med lustgas från bomber direkt i klubbar eller på gatan.