VPN & Tor-hur man använder dem tillsammans

Även om Tor och VPN är fundamentalt olika, kan de fortfarande användas tillsammans för maximal säkerhet och integritet online.

Tor ger dig möjlighet att komma åt webben genom att dirigera din anslutning via ett antal slumpmässiga noder, samtidigt som du krypterar den anslutningen i varje skede.
VPN ger dig tillgång till en server åt gången.

10 Bästa VPN-tjänster i Sverige 2022 | VPNS.se

Arten av det är lite annorlunda i princip, och därför kan vi inte säga saker som “Tor eller VPN är bättre än den andra.” Vi pratade om skillnaderna mellan Tor och VPNS.se i detalj på denna webbplats redan, Känn dig fri att besöka den posten för att få hela bilden.

En av de goda sakerna med Tor är att du kan använda den 100% gratis och det finns inga inbyggda begränsningar till den fria versionen. All du behov till gör är hugg efter den officiell Tor spindelväv beter. En gång du har den, du rättvis behov till eld den upp lik din standaren Chrome eller Eldfluga beter, klick den förbinda knapp, och din ‘ upp och löpande.

Hur du kombinerar din VPN och Tor:

Aktivera din VPN-anslutning normalt. Från denna punkt på, allt som innebär att kommunicera med webben går igenom din VPN ihop med iptvking.
Öppna din TOR Browser och Anslut med Tor.

I det här skedet har du VPN-anslutningen och Tor-webbläsaren som körs på samma gång. Den viktigaste nackdelen med en sådan inställning är att det kommer att bli mycket långsammare än din standard, VPN-bara anslutning. Tor på egen hand saktar ner din upplevelse märkbart, och i kombination med en VPN, resultaten kan vara ännu mer dramatisk. På plussidan, det ger dig super avskildhet, vilket är ett stort plus.